Elisa Esports ilmoitti aiemmin, että Elisa Invitational Winter 2021 -turnauksen loppuottelut pelataan LanTrek 2022 -tapahtumassa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa maaliskuun alussa. Valitettavasti jouduimme tekemään vaikean, mutta huolellisesti harkitun päätöksen; Loppuottelut siirretään verkkoon.

Toivoimme saavamme pelaajat liveyleisön eteen pitkän tauon jälkeen, mutta koronan uusien varianttien vuoksi ei ole vastuullista tuoda kansainvälisiä joukkueita yleisötäytteiseen tapahtumaan kesken kiireisen turnauskauden. Päätöstä tukee karanteeneihin ja matkustusrajoituksiin liittyvä epävarmuus.

Meille tärkeintä on Elisa Esports -tiimin, joukkueiden ja katsojien turvallisuuden takaaminen.

Tästä vaikeasta päätöksestä huolimatta tuomme verkkoon maailmanluokan turnauksen upeilla huippujoukkueilla! Aikaisemmissa Elisa Invitational -loppuotteluissa on nähty maailman kovimpia joukkueita, kuten ENCE, Fnatic, FURIA, Dignitas ja Heroic.

Mahdollisista turnausta koskevista muutoksista tiedotetaan tulevien viikkojen aikana.