Elisa Invitational Winter 2021 -turnauksen loppuottelut pelataan tuhatpäiselle yleisölle LanTrek 2022 -tapahtumassa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 3.–5. maaliskuuta 2022. Turnauksessa on jaossa huikeat 100 000 dollaria sekä viimeisiä paikkoja Elisa Esportsin järjestämään Masters-turnaukseen. Masters-turnauksesta joukkueilla on mahdollisuus jatkaa Champion Of Champions -turnaukseen, joka on huipentuma yhdelle maailman suurimmista kansainvälisistä miljoonakiertueista. Turnauksissa pelataan Counter-Strike: Global Offensive -peliä.

Kuluneen vuoden aikana Elisa Invitational -turnausten finaaleissa on nähty muun muassa suomalaisittain kiinnostavat ENCE ja HAVU, sekä kansainväliset huippujoukkueet Gambit, FURIA, fnatic ja Heroic. LanTrekeillä pelattavassa turnauksessa on siis odotettavissa ennennäkemätön show, sillä tähän mennessä Elisa Invitational -turnauksia on pelattu vain verkossa.

Myös Elisa Esportsin lähetyksissä nähty suomalainen ammattiselostaja Roope ”Robu” Leppänen kommentoi turnausta seuraavasti:

” Suomessa ei ole ennen nähty näin montaa kärkijoukkuetta, eli on tietenkin mahtavaa saada näin laadukas turnaus kotikamaralle. LAN-turnaukset ovat aivan oma maailmansa, jossa peli muuttuu moninkertaisesti viihdyttävämmäksi ja jopa eeppiseksi! “

Elisa Esportsin edellisessä paikan päällä pelatussa kansainvälisessä mittelössä voiton otti brasilialainen FURIA vuonna 2019. Kuva: Stephanie Lindgren, Arctic Invitational 2019.

Polku kotikoneen äärestä pelaamisen ammattilaiseksi

Elisa Invitational -turnaukset mahdollistavat pelaajien etenemisen ruohonjuuritasolta aina maailmanluokan turnauksiin asti. Elisa Invitational Winter 2021 -turnaus alkaa tänään maanantaina 8. marraskuuta suomalaisille joukkueille järjestettävällä karsintaturnauksella.

”Koemme äärimmäisen suurta ylpeyttä kotimaisesta e-urheiluosaamisesta sekä jo pitkään kestäneestä yhteistyöstä LanTrekkien kanssa. On mahtavaa että pystymme yhdessä tuomaan Suomeen kansainvälisen huipputurnauksen ja mahdollistamaan meidän faneille pääsyn nauttimaan maailmanluokan CS:GO sisällöstä livenä”, kommentoi Elisa Esportsin toiminnasta vastaava Teemu Koski

”Tämä on hieno osoitus pitkäjänteisestä ja rohkeasta yhteistyöstä mitä olemme yhdessä Elisa Esportsin kanssa viimeiset vuodet tehneet suomalaisten katsojien ja pelaajien eteen. Haastavan koronavuoden jälkeen pääsemme vihdoin tuomaan kansainvälisen huipputurnauksen live-yleisölle ja vieläpä ensimmäisenä LanTrek-pelitapahtumaan Tampereelle”, toteaa LanTrek ry:n puheenjohtaja Juha-Matti Haapala

LanTrek on vuosittain Pirkanmaalla järjestettävä tuhansittain yleisöä keräävä verkkopelitapahtuma. Kuva: Lauri Ellilä, LanTrek 2020

Tule siis seuraamaan maailman kärkijoukkueiden mestaruusmittelöä paikanpäälle Tampereen Messu- ja Urheilukeskukselle 3.–5. maaliskuuta 2022; liput tulevat myyntiin joulukuussa!


Elisa Invitational Winter 2021 -turnauksen loppuottelut pähkinänkuoressa

  • Loppuotteluiden ajankohta ja paikka
    • 3.–5. maaliskuuta 2022, Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa
  • Formaatti
    • 8 joukkuetta jatkaa Main Swiss -vaiheesta karsintaotteluihin (BO3) , joista 4 joukkuetta lunastaa paikat Playoffs-vaiheeseen, ottelut pelataan verkossa
    • Playoff-vaihe, pelataan kokonaisuudessaan LanTrek-tapahtumassa
      • Neljä maailmanluokan kutsujoukkuetta ja neljä karsintaotteluvoittajaa
      • 2 neljän joukkueen lohkoa (Double-Elimination Bracket). Kummassakin lohkossa:
        • 2 avausottelua (BO1)
        • voittajien ottelu (BO1)
        • häviäjien ottelu (BO3)
        • ratkaiseva ottelu (BO3)
      • 2 Semifinaalia (BO3) ja Finaali (BO3)
  • Talven turnauskokonaisuuden palkintopottina on 100 000 dollaria sekä paikka Elisa Esportsin järjestämään Masters-turnaukseen, jonka päivämäärät ja muut lisätiedot ilmoitetaan myöhemmin.

Lisätietoa

  • Liput tapahtumaan tulevat myyntiin joulukuussa 2021 osoitteessa lantrek.org
  • Lisätietoa turnauksesta, sekä ajankohtaiset esports-uutiset löydät: elisaesports.fi sekä @ElisaEsports Twitteristä ja Instagramista!

Elisa Esports on Suomen suurin esports-toimija. Meidän kautta tavoitat parhaiten kotimaiset esports-fanit ja -seuraajat. Näytämme suomalaisittain kiinnostavimmat esports-ottelut ja järjestämme kansainvälisiä turnauksia, joihin suomalaiset suosikit osallistuvat.
Elisa Esports on järjestänyt muun muassa Arctic Invitational (Hartwall Arena 2019) ja Elisa Invitational –turnaukset. Elisa Esportsin toiminta jatkuu vuonna 2022, kun $2.7M Elisa Champion of Champions -kiertue huipentuu.

LanTrek on vuonna 2001 perustetun LanTrek ry:n vuosittain järjestämä pelitapahtuma, jossa on yli 1500 tietokonepaikkaa, peliturnauksia sekä paljon monipuolista ohjelmaa pelaamisen ympärillä. Tapahtumaviikonlopun aikana Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa käy 10 000 pelaamisesta kiinnostunutta päiväkävijää, harrastajaa ja ammattilaista.
Liput tulevat myyntiin joulukuussa. Tapahtuman lisätiedot, aikataulut ja liput löydät osoitteesta lantrek.org.