Elisa Open Suomen 4. kausi huipentuu LanTrek 2023 –tapahtumassa 3.–4. maaliskuuta Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa. Kuten aiemmin ilmoitettu, turnauksen #1 ja #2 varmistavat itselleen rahapalkintojen lisäksi paikan myöhemmin tänä vuonna pelattavaan CS:GO:n eSM-turnaukseen, mutta lisäksi tarjolla on muutakin: Turnauksen voittaja lunastaa itselleen paikan tulevan Elisa Invitational Spring 2023 –turnauksen Main Swiss –vaiheeseen, ja turnauksen #2 saa paikan saman turnauksen Contenders –vaiheeseen. 

– Haluamme tukea suomalaisen e-urheilun kasvua, ja tämä muutos mahdollistaa konkreettisesti sen, että suomalaisjoukkueet pääsevät pelaamaan entistä kovatasoisemmissa turnauksissa. Odotan innolla sitä, että näemme myös tulevalla Invitational-kaudella kotimaisia huippujoukkueita, kommentoi Teemu Koski, Head of Elisa Esports

Elisa Invitational Spring 2023 –turnauksen karsintoihin ilmoittautuminen on nyt auki. Avoimet karsinnat pelataan tulevana lauantaina 4. maaliskuuta, ja karsinnoista 4 joukkuetta lunastaa itselleen paikan turnauksen Contenders –vaiheeseen. Turnauksen voittaja lunastaa itselleen palkintosumman lisäksi paikan vielä julkaisemattoman LAN-tapahtuman suljettuihin karsintoihin. Lisätietoa Elisa Invitational Spring 2023 –turnauksesta löydät täältä.

Liput LanTrekeille voit ostaa osoitteesta lantrek.org. Koodilla ELISAESPORTS saat 10% alennuksen kaikista normaalihintaisista lipuista!

Pudotuspelien aikataulu tulevana viikonloppuna: 

Perjantai 3. maaliskuuta 2023 

16.00 Enhanced vs. Conquer 

19.00 TMVG vs. MASTERCLASS 

Lauantai 4. maaliskuuta 2023 

12.00 JANO vs. Semifinaali #1 voittaja 

15.00 ENCE Academy vs. Semifinaali #2 voittaja 

19.00 FINAALI 

Ottelut lähetetään suorana suomeksi selostettuina myös ElisaViihdeSportin Twitch-kanavalle. Seuraa Twitterissä @ElisaEsportsFI ja Instagramissa @elisaesports ja seuraa tuoreimpia uutisia!