Elisa Open Suomi 5. kausi alkaa huhtikuun loppupuolella. Kausi pelataan kahdeksan joukkueen voimin, joista kuusi kutsutaan suoraa mukaan, ja kaksi karsii tiensä 15.-16.4. järjestettävistä avoimista karsinnoista. Voit ilmoittautua karsintoihin täällä.

Tulevalla kaudella nähdään jälleen Suomen kovimpia joukkueita. Kutsujoukkueet ovat jo selvillä: Viidennellä kaudella mukana ovat HAVU, JANO, ENCE Academy, VISU, Enhanced sekä FCottoNd.

HAVU

Suomen ehdottomaan kärkeen kuuluva HAVU on ollut mukana useilla Elisa Open Suomi -kausilla, ja juhli Elisa Open Suomi 3. kauden voittoa liveyleisön edessä Elisa Masters Espoo ’22 -tapahtumassa pelatussa finaalissa. HAVUn joukkue on kevään aikana käynyt läpi useita muutoksia, mutta on viime aikoina näyttänyt potentiaalinsa myös uudella rosterilla.

JANO

Lantrek 2023 -tapahtumassa JANO sai mukaansa Elisa Open Suomi 4. kauden pokaalin sekä paikan Elisa Invitational -turnauksen Main Swiss -vaiheeseen. Joukkueesta löytyy niin kokeneita konkareita kuin tuoreempiakin nimiä, ja JANO on tuoreen taipaleensa aikana vakiinnuttanut paikkansa suomalaisten CS-fanien keskuudessa!

ENCE Academy

ENCEn akatemiaprojekti on jo kahdella Elisa Open Suomi -kaudella selvittänyt tiensä finaaliin, ja näyttänyt, että projekti todella kantaa hedelmää. Pystyykö tulevalla kaudella ENCE AC viimein saavuttamaan myös ykköspaikan?

VISU

VISUn CS:GO kokoonpano pelasi aiemmin Conquerin nimen alla. Viime kaudella joukkue selvitti tiensä pudotuspeleihin saakka, mutta finaali jäi vielä haaveeksi. Joukkue on haastanut onnistuneesti Suomen kärkinimiä, ja odotukset myös tämän kauden osalta ovat korkealla.

Enhanced

Enhancedin nuori kokoonpano onnistui taistelemaan tiensä viime kaudella pudotuspeleihin saakka, ja on selvää, että näillä nuorilla osujilla on vielä paljon näytettävää. On jännittävää nähdä, kuinka joukkue on kehittynyt kausien välissä.

FCottoNd

FCottoNd nähtiin Elisa Open Suomen 3. kaudella, ja vaikka matka silloin päättyi jo ennen neljännesvälieriä, on FCottoNd aina tarjonnut viihdyttävää CS:sää katsojille.


Pysy mukana tuoreimmista uutisista ja hauskimmista hetkistä seuraamalla Elisa Esportsia Twitterissä, Instagramissa ja TikTokissa! Elisa Openin pelit ja muut suomalaisittain kiinnostavat ottelut lähetetään suorana ElisaViihdeSportin Twitch-kanavalla.