Vattenfall on johtava uusiutuvan energian tuottaja Euroopassa, ja Elisa Esports puolestaan yksi Pohjoismaiden suurimmista e-urheilutuotantoyhtiöistä. Nyt kaksi huipputoimijaa yhdistää voimansa, jotta voimme luoda entistä vastuullisempaa, kestävämpää ja ympäristöystävällisempää e-urheilua jokaiselle! 

– Meille on tärkeää tavoittaa e-urheilusta kiinnostunut yleisö uskottavasti oikeassa paikassa kiinnostavalla sisällöllä. Näemme, että tässä yleisön tuntevat kumppanit korostuvat ja uskomme panostusten kääntyvän myös meidän hyödyksi kuluttajien vastuullisten valintojen kautta. Olemme jo jonkin aikaa seuranneet Elisa Esportsin mielenkiintoisia tapahtumia ja mahdollisuuksia, joten mukaan lähteminen oli meille luontevaa, Santeri Määttänen, Head of New Sales team, Vattenfall. 

Sähkö on elinehto e-urheilulle, sillä ilman sähköä ei käynnisty sen enempää tietokone kuin modeemikaan. Yhteistyön myötä yhdistämme osaamisemme ja voimavaramme entistä vastuullisemman e-urheilun edistämiseksi, ja kannustamme Suomen peliyhteisöä tarkastelemaan omaa energian kulutustaan ja tekemään aidosti vaikuttavia päätöksiä ympäristömme kannalta.  

– Sähkö on puhuttanut viime aikoina paljon, ja on hienoa nähdä, että Vattenfall on ymmärtänyt e-urheilun valtavan potentiaalin ja lähtenyt mukaan tukemaan tätä kasvavaa alaa. Olen varma, että tämä yhteistyö tulee luomaan uskomattomia mahdollisuuksia sekä e-urheilun että kestävän kehityksen edistämiseen, Teemu Koski, Head of Elisa Esports.