Kotipizza on tuonut herkullisen lisän lähetyksiimme jo pitkään. Herkullinen yhteistyö jatkuu myös Elisa Masters Espoo ‘22 -tapahtuman merkeissä, ja Kotipizza on tapahtumassa mukana Kotipizzan ja HAVUn yhteisellä pisteellä. 

– Olemme olleet jo hyvän aikaa todistamassa e-urheilun positiivista kasvua ja kehitystä aitiopaikalta. Kumppanuutemme Elisa Esportsin kanssa saa kuluvan vuoden kliimaksinsa Elisa Masterseissa, jossa tulemme olemaan varsin maukkaasti mestoilla kohtaamassa e-urheiluyleisöä kasvokkain, hehkuttaa Rainer Linqvist, Markkinointijohtaja, Kotipizza Group. 

Kotipizzan ja HAVUn yhteisellä pisteellä on HAVUn merch-myyntiä, 1on1-pelailua, mahdollisuus pyöräyttää Kotipizzan Pizzapyörää ja lisäksi HAVUn CS:GO-pelaajien meet & greet, jonka ajankohta varmistuu vielä myöhemmin.  

– Kotipizza on toiminut pitkään yhtenä merkittävimmistä kotimaisista e-urheilua tukevista toimijoista ja olen erittäin iloinen, että pystymme Elisa Masters -tapahtuman kautta laajentamaan yhteistyötämme. Tapahtuma tarjoaa varmasti maukkaita hetkiä koko skenelle, iloitsee Teemu Koski, Head of Elisa Esports.

Elisa Masters Espoo ’22 on jo aivan nurkan takana, joten jos et ole hankkinut lippujasi vielä, klikkaa itsesi lippukauppaan ja tule nauttimaan huikeista otteluista paikan päälle!