Yksi viikonloppu. Huipputiimejä ympäri maailman. Innokkaita CS-faneja katsomot täynnä. Suomen suurimman e-urheilutapahtuman järjestäminen ja onnistumisen varmistaminen vaatii suuren määrän eri alojen osaajia. OP Kevytyrittäjä -palvelu on jo pitkään ollut Elisa Esportsin yhteistyökumppani, ja toimii myös Elisa Masters Espoo ‘22 -tapahtuman kumppanina.  

– E-urheilun ympärillä toimii valtava määrä eri alojen osaajia aina pelaajista selostajiin ja graafikoista teknikoihin. OP -kevytyrittäjä -palvelulle on luonnollista olla tukemassa näitä tekijöitä, jotka pääsevät tekemään intohimostaan ammatin, kuvailee Anton Jussila, Product Owner, OP Kevytyrittäjä

– Olen itse päässyt tekemään omasta unelmastani totta Elisa Esportsin myötä, ja on aina mahtavaa päästä työskentelemään sellaisten ihmisten kanssa, jotka ovat yhtä innostuneita e-urheilusta kuin itse olen. Olemme erittäin iloisia siitä, että OP Kevytyrittäjä -palvelu näkyy myös marraskuussa Elisa Masters ‘22 -tapahtumassa, intoilee Teemu Koski, Head of Elisa Esports

Elisa Esportsilta löytyy omasta takaa monia osaajia, mutta jättitapahtumaa varten hyödynnämme myös paljon freelancereita varmistaaksemme laadukkaan toteutuksen. Kevytyrittäjänä on helppoa keskittyä työn tekemiseen ja siitä nauttimiseen. 

– Elisa Esports tarjoaa loistavan kentän työllistyä e-urheilun parissa, samalla kun OP Kevytyrittäjä -palvelu hoitaa näiden osaajien puolesta ikävät paperityöt, jotta heille jää enemmän aikaa ja energiaa itse työn tekemiseen, kehuu Anton Jussila, Product Owner, OP Kevytyrittäjä.

Yhteistyön kunniaksi OP Kevytyrittäjä arpoo Elisa Masters  Espoo ‘22  –lippupaketin, johon sisältyy 2 kappaletta 3-päivän permantolippuja (pe-su) sekä majoitus Hotelli Matsissa (pe-ma) sekä matkat Suomen sisällä. Arvontaan voi osallistua Elisa Esportsin Twitterissä (@ElisaEsportsFI) ja Instagramissa (@elisaesports). Arvonta päättyy 1.11.2022 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.