Elisa Esports aloittaa yhteistyön kotimaisen CS:GO-esineitä ostavan CSKeisarin kanssa. CS:GO:n “skinit” eli virtuaaliset esineet ovat nykyään iso liiketoiminta-alue, mutta aiemmin suomalaiset pelaajat ovat joutuneet kauppaamaan esineitä ulkomailla. CSKeisari on ensimmäinen kotimainen toimija, joka mahdollistaa turvallisen virtuaaliesineiden myynnin suomalaisille.

“CSKeisarin palvelu on katsojillemme helppo ymmärtää, koska siellä voi vain myydä omat esineensä joita ei enää halua syystä tai toisesta pitää itsellään. Toimijana CSKeisari on hieno esimerkki nuorten perustamasta kotimaisesta yrityksestä, joka on lähtenyt tekemään liiketoimintaa CS:GO-skene edellä, tukien esimerkiksi paljon erilaisia striimaajia ja sisällöntuottajia.” Kommentoi Head of Elisa Esports, Teemu Koski.

CSKeisari tuokin Elisa Esportsin lähetyksiin mielenkiintoista sisältöä, ja arvontoja joissa jokainen voi voittaa itselleen CSKeisarin palvelusta tuttuja virtuaalisia esineitä, eli skinejä.

“On mahtava päästä tekemään yhteistyötä Suomen e-sports suunnannäyttäjä Elisa Esportsin kanssa. Yhteistyö oli hyvin luonnollinen ja tulemmekin tuottamaan yhteistuumin lähetyksiin paljon antoisaa sisältöä. CSKeisarin brändi ja näkyvyys on kasvanut viimeisen vuoden ajan rytinällä. Yhteistyö Elisan kanssa onkin selkeä seuraava askel kohti Suomen e-urheilukentän huippua.“ Kommentoi CSKeisarin toimitusjohtaja Pyry Lindholm.