ESL Gamingin ja Elisa Esportsin alkaneen laajemman yhteistyön myötä Elisa Esports on ESL Pro Tour CS:GO -kiertueen suomenkielisen sisällön yksinoikeuden haltija.

Osana sopimusta Elisa Esports saa oikeuden levittää, mainostaa ja lähettää ESL Pro Tourin sisältöä lineaaristen ja digitaalisten kanavien, mukaan lukien Twitch-kanavansa, kautta yksinomaan suomeksi. Hankittuaan oikeudet koko ESL Pro Tour CS:GO -kiertueeseen, Elisa Esports laajentaa vahvoja juuriaan Suomen esports-skenessä.

Laajempi mediayhteistyö tulee näkymään suomalaisille CS:GO -faneille jo 5. heinäkuuta, kun IEM Cologne 2022 -turnaus polkaistaan käyntiin suomenkielisellä Twitch-kanavallamme. Tuttuun tapaan CS:GO:n huumaan teidät siivittää Roope “Robu” Leppänen ja Tomi “Tombha” Rinne. Turnauksessa pelaavat mm. myös suomalaisittain kiinnostavat G2, ENCE, FaZe ja NaVi!

Aiemmin tässä kuussa Elisa Esports julkisti Elisa Masters Espoo ’22 -areenatapahtuman, jonka voittaja kutsutaan ottelemaan Intel® Extreme Masters (IEM) Katowice 2023 -turnauksen Play-In -vaiheeseen. Lisätietoja Elisa Masters Espoo ’22 -tapahtumasta löytyy täältä.

Lue lisää englanniksi täältä.