Nam! Alkuvuodesta startannut turnaussarja Elisa Open saa maukkaan nimikumppanin kun jo pitkään suomalaista e-urheilua tukenut Kotipizza ottaa entistä vahvemman jalansijan turnausten tukemisessa. Katsojille yhteistyö tuo entistä enemmän kotipizzakoodeja, tarjouksia ja tietoa herrrrrrrkullisimmista uutuuksista.

Nyt kannattaa olla valppaana! Elisa Openin uusi kausi on jo startannut ja lähetykset löydät osoitteesta twitch.tv/elisaviihdesport. Nauti hyvästä kauntterista ja nappaa itsellesi uuden Kotipizzan kumppanuuden mahdollistamat ilmaiskoodit joita jaetaan joka viikko Elisa Open lähetyksissä koko kauden ajan! 

“Otamme taas yhden mutta ison askeleen eteenpäin e-urheilun tukemisessa ja scenen eteenpäin viemisessä. Tämä tapahtuu herkullisella tavalla, kun saamme olla nro 1 brändi Elisan Open turnaussarjassa.

Kotipizza on alusta lähtien lähtenyt e-urheiluun mukaan all-in mentaliteetilla ja tämä turnaussarja on yksi virstanpylväs tällä brändi matkalla, jolle ei loppua näy, koska Kotipizza pelaa.”
kommentoi Kotipizzan markkinointijohtaja Rainer Lindqvist
.


Elisa Openin palkintopotissa on jälleen 10 000$ ja Suomen parhaat joukkueet ovat taas mukana! Allun uusi joukkue TEMP tekee debyyttinsä Suomen sarjoissa ja edelliskauden voittaja KOVA Esports lähtee kauteen ennakkosuosikin viitta harteillaan. Mitä tekee uusi Conquer? Miten pärjää vanhemman harrastajakunnan kestosuosikki TMVG? Joko TMVG:llä on fanikauppa auki? Isoja kysymyksiä, joihin saat vastauksen katsomalla lähetyksiä!

”Olen erittäin onnellinen että pystymme yhdessä Kotipizzan kanssa monivuotisen yhteistyön kautta muodostamaan merkittävää arvoa kotimaisille pelaajille, faneille sekä joukkueille tarjoamalla suomalaisen liiga kokonaisuuden, joka muodostaa mahdollisuuksia kansainvälistä menestystä tavoitteleville seuroille.

Kotipizza on jo vuosia ollut yksi merkittävimmistä kotimaisen e-urheilun mahdollistamista ja Elisa Open by Kotipizza on erinomainen esimerkki tästä työstä”, kommentoi Elisa Esportsin toiminnasta vastaava Teemu Koski.

Kotijoukot on Kotipizzan oma kanta-asiakkuus. Liity Kotijoukkoihin ja ala keräämään etuja ostoksistasi!
kotipizza.fi/kotijoukot