Elisa Esports julkaisi tänään maanantaina 26. huhtikuuta 2021 Elisa Champion of Champions -kiertueen. Kiertueen julkaisun yhteydessä julkaistiin myös Elisa Invitational Summer 2021 -turnauskokonaisuus, joka alkaa tulevana viikonloppuna Suomen avoimilla karsinnoilla. 64 joukkueen avoimet karsinnat ovat nyt auki ilmoittautumisille!

Milloin pelataan?

Elisa Invitational Summer 2021 avoimet karsinnat pelataan lauantaina 1. toukokuuta kello 12 alkaen. Avoimiin karsintoihin mahtuu 64 suomalaista joukkuetta, joista yksi selviää Best-of-1 Single-Elimination -kaaviosta sunnuntain suljettuihin karsintoihin. Avointen karsintojen voittaja taistelee sunnuntaina 2. toukokuuta kello 12 alkaen kolmea kutsujoukkuetta vastaan. Sunnuntain suljettuihin karsintoihin on kutsuttu hREDS, KOVA ja SJ. Elisa Invitational Summer 2021 -turnauksen suljetut karsinnat pelataan Best-of-3 Single-Elimination -kaaviolla.

Suljetun karsinnan voittajajoukkue karsiutuu ensi viikolla alkavaan neljä viikkoa kestävään Elisa Invitational Summer 2021 Regional Swiss -vaiheeseen, taistelemaan 15 muuta Pohjoismaiden ja Euroopan tasolla nousevaa joukkuetta vastaan.

Avoimen karsinnan aikataulu (nopeutettu) – lauantai 1. toukokuuta:

  • 12.00: Ensimmäinen kierros (64 joukkuetta – BO1)
  • 13.00: Toinen kierros (32 joukkuetta – BO1 – pelataan heti aiemman kierroksen jälkeen)
  • 14.00: Kolmas kierros (16 joukkuetta – BO1 – pelataan heti aiemman kierroksen jälkeen)
  • 15.00: Neljäs kierros (8 joukkuetta – BO1 – pelataan heti aiemman kierroksen jälkeen)
  • 16.00: Viides kierros (4 joukkuetta – BO1 – pelataan heti aiemman kierroksen jälkeen)
  • 17.00: Kuudes kierros (2 joukkuetta – BO1 – pelataan heti aiemman kierroksen jälkeen)

Suljetun karsinnan aikataulu – sunnuntai 2. toukokuuta:

  • 12.00: Semifinaali #1 (BO3)
  • 15.00: Semifinaali #2 (BO3)
  • 18.00: Finaali (BO3 – pelataan vähintään tunti edellisen semifinaalin jälkeen)

Miten ilmoittaudun?

Elisa Invitational Summer 2021 -turnauksen avoimiin karsintoihin pääsee ilmoittautumaan Esportal-turnausalustalla täältä. Avointen karsintojen voittaja kohtaa sunnuntaina hREDS:n, KOVA:n ja SJ:n suljetuissa karsinnoissa.

Avointen karsintojen voittajajoukkueeseen ollaan yhteydessä Esportal-alustalla heti avoimen karsinnan päätyttyä.

Mitä tulee ottaa huomioon?

Elisa Invitational Summer 2021 avoimissa ja suljetuissa karsinnoissa käytetään Suomen elektronisen urheilun liiton (SEUL ry) virallisia Counter-Strike: Global Offensiven turnaussääntöjä. Karsintaan saa osallistua kaikki suomalaiset joukkueet. Karsinnassa käytetään Esportalin Anti Cheat -ohjelmistoa, eli Esportal Clientiä. Mikäli sinulla herää karsintoihin liittyen kysymyksiä, olethan yhteydessä suoraan turnauksen tuomariin Discordissa valdemart#7403 tai sähköpostitse valtteri.palonkorpi@elisaesports.fi.