Prisma Gaming liittyy Elisa Esportsin yhteistyökumppaneiden joukkoon. Heidän valikoimastaan löytyy runsaasti pelaamiseen liittyviä tarvikkeita ja pelikoneita – viimeisimpänä HAVU Gamingin peliammattilaisten kanssa yhteistyössä rakennetut pelikoneet. Yhteistyössä Prisma Gamingin kanssa tulemme tarjoamaan katsojillemme kilpailuja ja arvontoja, joista voi voittaa Prisma Gamingin tarjoamia tuotepalkintoja.

– Prisma Gaming on erinomainen kumppani, jolla on jo vahva asema kotimaisessa e-urheilussa. Nyt muodostetun yhteistyön kautta uskon, että pystymme tarjoamaan niin katsojille, kuin pelaajille entistä laadukkaampia pelaamisen laitteita ja kokemuksia, kommentoi Elisa Esportsin vastaava tuottaja Teemu Koski.

– Uusi Prisma Gaming -konsepti on saavuttanut tavoitteitaan hienosti lyhyessä ajassa tiiviissä yhteistyössä kumppaneidemme kanssa ja  peliammattilaisia kuunnellen. Haluamme edelleen kehittää toimintaamme ja olla mukana mahdollistamassa peliharrastamisen ympäri Suomen. Aloitamme innolla yhteistyön laadukkaita kilpapelilähetyksiä ja sisältöjä tuottavan Elisa Esportsin kanssa. Yhteistyön kautta haluamme tarjota kokemuksia, tukea harrastajia mukaan peliharrastuksen pariin ja olla mukana viemässä suomalaista e-urheilua eteenpäin, kodin ja viihteen valikoimajohtaja Ville Vahla S-ryhmän marketkaupasta sanoo.

Prisma Gamingin kanssa pyrimme madaltamaan kynnystä tutustua e-urheilun maailmaan.

Yhdessä HAVU Gaming peliammattilaisten kanssa rakennettu pelikoneiden ja -tarvikkeiden valikoima on laajasti kaikkien saatavilla myymälöissä Prisma Gaming-osastoilla ja Prisma.fi-verkkokaupassa osoitteessa: https://bit.ly/3gAfpT6.


Psst… Käy osallistumassa 100€ arvoisten Prisma -lahjakorttien arvontaan twitter- sekä Instagram-tilillämme:

https://twitter.com/ElisaEsports
https://www.instagram.com/elisaesports/